За продажба Други (земи), Santa Cruz, Santa Cruz, Боливия, provincia warnes calle 9 de abril

За продажба - Cod. 31649

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 956000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Стратегически разположен в община Warnes само на 20 минути от град Scz - Боливия, който е част от транскокеанския коридор, свързващ Парагвай, Аржентина и Бразилия с Чили и Перу. Тя е част от интензивна среда от гледна точка на промишлена, търговска и жилищна дейност.
Международната магистрала, която свързва Санта Круз с останалата част на страната, минава много близо до площадката на проекта, която също се възползва от железопътната връзка с Бразилия и Аржентина и близостта до международното летище Viru Viru, което се намира само на 5 минути
Urb. Parque La Enconada - на 200 метра от индустриалния парк на Латинска Америка, в непосредствена близост до 2-ия Ring of Warnes, термоелектрическата и двойната Scz-Warnes, която е в процес на изграждане.
ИДЕАЛЕН ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
Актуализирани документи, незабавна доставка.
Иска да инвестира парите си в нашата страна в най-бързо развиващата се територия на Южна Америка, ние ви предлагаме земя за агро-промишлена зона, земя за урбанизация и земеделие, достъпна за всеки джоб от продажбите на хектар и на квадратен метър, За засаждане на соя, царевица, тръстика и захар и др стратегически области и удобни за клиента,

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB